• تاریخ انتشار : 1403/06/28 - 07:36

برگزاری نشست بررسی کارنامه مدیریتی بیمارستان سینا

نشست بررسی کارنامه مدیریتی بیمارستان سینا با حضور دکتر علی گنجعلخان، سرپرست معاون درمان دانشگاه سیمین رنجبران، مدیر پرستاری دانشگاه و هیئت همراه، دکتر محمدتقی طالبیان، رئیس بیمارستان، دکتر مهدی ابراهیمی، معاون درمان بیمارستان، دکتر محمدرضا قینی، معاون آموزشی، دکتر محدثه آزادواری، معاون پژوهشی و مهندس داود پناهی، مدیر، مینا نجفی مدیر پرستاری و جمعی از مسئولین بیمارستان سینا، سه شنبه 27 مهرماه 1403 برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه بیمارستان سینا، در این نشست به بررسی کارنامه عملکردی بیمارستان سینا در سال 1402 پرداخته و میزان پیشرفت شاخص های عملکردی نسبت به نیم سال اول و دوم سال 1401 مورد سنجش قرار گرفت.

همچنین امتیازات کسب شده توسط بیمارستان سینا طی نیم سال های اول و دوم 1401 و 1402 مورد مقایسه قرار گرفت که حکایت از پیشرفت این مرکز درمانی در مدیریت خدمات اورژانس، مدیریت حوادث و بلایا، مدیریت تجهیزات پزشکی، مدیریت ایمنی بیمار،گردشگری سلامت و ... داشته است.

• گروه خبری : حوزه ریاست ,ویژه دانشگاه